Heren horloge kopen

Heren

Horloges voor mannen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Met bijvoorbeeld een van de sporthorloges kunt u gerust de diepte in. Letterlijk, want met de meeste sporthorloges kunt u van 3 tot wel 30 ATM onder water!

Tevens bevatten heel veel herenhorloges ook diepte- en hoogtemeters. Handig tijdens het bergbeklimmen bijvoorbeeld. Andere functionaliteiten die handig zijn in een sporthorloge zijn een kompas, stopwatch en thermometer. Een heren horloge kopen doe je dus altijd Watch2Day.

Heren horloges bij Watch2Day

Een horloge blijft het ultieme accessoire voor de man. Een waardevol bezit of een klassiek cadeau: het uurwerk om je pols zegt alles over jouw persoonlijke stijl. Bij de Watch2Day vind je een zeer ruim assortiment aan horloges voor verschillende mannen: de sportieveling, de gadgetfan, de man die houdt van klassiekers én de hippe man.

Je zou bijna zeggen, het horloge maakt de man. In ons assortiment vind je uurwerken van traditionele horlogehuizen als Seiko, Breil, Casio en het luxe Hamilton. Dit zijn de grote namen als het aankomt op herenhorloges.

Allemaal zijn ze specialist in tijdsmeting. Daarnaast vind je bij de Watch2Day ook luxe Zwitserse horloges, (hybride herenhorloges) smartwatches en modieuze klokjes van grote modehuizen en nieuwe spelers op de horlogemarkt.